Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar : 0031 247247247 . Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.

Stuurt u dan een bericht naar onze praktijk, het liefst via het patiëntenportaal, geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen omdat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl . Wij kunnen dan kijken wat we voor u kunnen doen. Ook in bijzondere omstandigheden, zoals een vaccinatie in het buitenland, kunt u contact met ons opnemen.

Kijk op de website van de overheid, rijksoverheid.nl, voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

×

Make an appointment and we’ll contact you.